Kova Burcu Günlük Yorum — 27 Şubat 2011 Pazar
Sevgili Kovalar Pazar günümüz Uranüs-Kuzey Ay düğümü görünümü altında şekilleniyor. Saat 06:07 de meydana gelecek bu oluşumu iyice anlamak için bize ne söylediğini bilmemiz lazım. Parasal konularda son 7 senedir bir çok değişim, sürpriz gelişmeler, beklenmedik durumlar yaşadınız ve engellerle karşılaştınız. Ortak kazançlar, ödemeler, yatırım konularında arzulamadığınız zorluklarla mücadele ettiniz. Harcamalarınızı sürekli kontrol etmek, aza kanaat getirmek durumundaydınız. Şimdi önünüzde yeni bir yol açılıyor. Geleceğiniz konusunda toplum içinde gerek yeni planlarınızla ve gerekse yaratıcı projelerinizle yer almaya başlayabilirsiniz.
Bir çok kişiyle bir araya gelerek liderlik özelliklerinizi ifade edebileceğiniz çalışmalarda bulunabilirsiniz. Artık bildiklerinizi başkalarıyla birlikte paylaşmanın zevkine varabilirsiniz. Ancak eğlence, boş vakit bulmakta zorlanmanız mümkün. Çünkü sürekli amacınızın peşinde koşmak durumundasınız. Bunlar sizi yorar mı? Bunca yıllık yavaşlamadan sonra sanmıyorum. Belki çocuk sahibi olma konusunda fazla istekli olmayabilirsiniz veyahut yaşam şekliniz, koşuşturmalarınız nedeniyle zaman bulamayabilirsiniz. Ancak şu var ki, sosyal dünyadaki yerinizi sağlam bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Sizi birilerinin artık tanıma vaktidir.
Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,
Para Durumu: Kendinizi sorumlu hissettiğiniz yakınlarınıza verdiğiniz destek, bütçenizi biraz sarsabilir. Geleceğiniz parlak görünüyor, ama bugünlerde idare etmekte biraz zorlanıyorsunuz.
İş Yaşamı: Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor.
Aşk Yaşamı: Zaman, zaman tedirginlik duymanıza rağmen kısa vadede hiç bir sorun yaşamayacaksınız gibi görünüyor. Sizi uzun zaman meşgul eden geçmiş ilişkinizin izleri artık yok olmuş gibi.
Dikkat Edilmesi Gerekenler: Para konularında biraz fazla açılmış gibisiniz. Günlük, ufak harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız.